Přihlásit se | Registrace | Kontakty

Sueno Golf - recenze hřiště

Golfový resort Sueno Golf disponuje dvěmi 18-ti jamkovými hřišti The Pines a The Dunes. The Pines je náročnější hřiště s kombinací prvků přímořského hřiště a místní kopcovité krajiny, druhé hřiště s písečnými bunkery je vhodnější pro méně zkušené golfisty, kterým přinese příjemný zážitek ze hry.

26. června 2013
Jiří Hrdina
Navštíveno Červen 2013
Hodnocení
Hřiště

Sueno – golfový ráj uprostřed Beleku

Sueno golf resort, patří k nejznámějším gofovým resortům v Beleku. Jako snad jediné hřiště v Beleku má i vlastní hotel přímo uprostřed resortu určený výhradně pro golfisty. Dunes i Pines jsou...


2. srpna 2010
Jaroslav Adámek
Navštíveno Červenec 2010
Hodnocení

Super golfová dovolená

Vynikající golfové hřiště, skvělé zázemí, výborná kuchyně v hotelu Cornelia De Luxe, kde jsme byli ubytovaní. Dovolenou jsme zařizovali přes cestovku eTravel a byli jsme velice spokojeni.


19. června 2010
Pavel Dostál
Navštíveno Květen 2010
Hodnocení
Dunes

Paráda!!!

Skvělé hřiště, skvělé zázemí, skvělé počasí, skvělá dovolená s golfem...


31. května 2010
Irena Hrdinová
Navštíveno Květen 2010
Hodnocení
Hřiště

Pines Course - hezké, ale na mě ještě dost obtížné a dlouhé

Pěkné hřiště, skvělé zázemí celého golfového resortu. Překrásná příroda, vodní překážky, skvělé cvičné plochy, prostě super golfový areál.


26. května 2010
Jiří Hrdina
Navštíveno Květen 2010
Hodnocení
Hřiště

Krásná procházka nádhernou přírodou (hřiště Pines Course je o poznání těžší než Dunes Course)

Osmnáctka Pines Course je v porovnání s Dunes delší, obtížnější a pěknější. Pokud bych si měl vybrat kam jít hrát, tak určitě Pines – stojí to za to.


24. května 2010
Irena Hrdinová
Navštíveno Květen 2010
Hodnocení
Dunes Course

Hřiště se mi moc líbilo!

Nádherný zážitek, určitě doporučuji všem, kdo navštíví Belek. Začítečníci si mohou zahrát osmnácku Dunes Course, pokročilejší potom můžou vyrazit na obtížnější Pines Course.


24. května 2010
Jiří Hrdina
Navštíveno Květen 2010
Hodnocení
Informační tabulka

Dunes Course - pěkné, pohodové hřiště, kde si dobře zahrají i začátečníci

Osmnáctka Dunes je velice příjemné hřiště, kde si dobře zahrají začátečníci, ale zároveň si zde mohou otestovat své dovednosti i zkušenější hráči.


27. dubna 2010
Petr Radim
Navštíveno Březen 2010
Hodnocení

Super hřiště i služby

Výborné hřiště i zázemí. V březnu nám sice nevyšlo úplně počasí, ale do Beleku se rádi vrátíme a prozkoumáme i ostatní hřiště v okolí.

logo a design Vlastimil Svoboda